Alle samlingerRegnskapRetting
Retting av innbetaling - Gammel takstverdi
Oppdatert over en uke siden

Dersom en takstoppdatering har blitt utført er det en sjanse for at avtaler har blitt registrert innbetalt med gamle takstverdier. Følg veiledningen under for å rette opp i dette.

Slett innbetaling:

• Naviger til Pasientkort – Avtaler

• Klikk på "Regnskap" på verktøylinja

• Naviger til "Innbetalinger"

• Noter ned dato og type for aktuell innbetaling

MERK: En registrert innbetaling kan inneholde flere avtaler (regninger). Dette ser man under "Detaljer for innbetaling nr X" til høyre. Sletting av registrert innbetaling vil slette innbetalingen på alle tilknyttede regninger.

• Høyreklikk på aktuell innbetaling og velg "Slett innbetaling"

• Definer grunnlag for sletting

• Lukk "Regnskap"-vinduet

Oppdater takstverdi:
Veiledningen under må utføres av en administrator ved klinikken.

Klikk på ditt produkt under for veiledning på oppdatering av takstverdi.
[ Physica | Psykbase ] Hva må gjøres etter takstoppdatering

Registrer innbetaling:
OBS: Ikke fjern / rediger originaltakstene som lå inne

Hvis pasient har betalt for lite
Dersom takstverdi for egenandel har blitt justert opp må pasienten betale mer.

Klikk på ditt produkt under for veiledning på registrering av delbetaling:
[ Physica | Psykbase ] Registrering av delbetaling

Hvis pasient har betalt for mye
Dersom takstverdi for egenandel har blitt justert ned må man avtale med pasient om de ønsker å få overflødig beløp utbetalt eller registrert innbetalt på en fremtidig avtale.

Klikk på ditt produkt under og følg veiledningen for retting på innbetaling hvor pasient har betalt for mye:
[ Physica | Psykbase ] Retting av innbetaling - Pasient har betalt for mye

Klikk på ditt produkt under og følg veiledningen på registrering av delbetaling dersom pasient ønsker å registrere beløpet på en fremtidig avtale:
[ Physica | Psykbase ] Registrering av delbetaling