Alle samlingerRegnskapRetting
Avtale med større beløp under Betalt enn i regningskortet
Oppdatert over en uke siden

Oppstår når man;

1. Hvis avtalen har blitt registrert innbetalt to ganger.

(Fint å legge inn skjermbilde her hvis noen har det av en avtale reg. 2 ganger)
Eller

1. Fjerner en eller flere takster fra avtalens regningskort etter at avtalen har blitt registrert innbetalt

I tilfelle 1. er det nok å høyreklikke på avtalen for å slette innbetaling, og fjerne den ene registrerte innbetalingen som kommer opp i venstre felt.

I tilfelle 2. kan man følge veiledningen under;

Husk å tilbakebetale pasient beløpet de har betalt for mye, enten ved å overføre pengene til dem eller registrere de på en fremtidig avtale som delbetaling på avtalen.
Les mer om delbetaling her; (ARTIKKEL)

Regninger = Avtaler

• Finn avtalen[e] det gjelder gjennom Pasientkort > Avtaler

• Trykk på Regnskap og gå til Innbetalinger

• Sjekk hvilken dato innbetalingene er registrert på og hvilken type de er

• Viktig at du noter ned eller husker på denne informasjonen

MERK: Flere regninger kan være registrert i samme innbetaling, sjekk hvilke regninger som ble registrert sammen slik at du tar de med i neste registrering av innbetaling

• Viktig at du husker på

• Slett innbetalingen ved å;

• Høyreklikke og velge «slett innbetaling

eller

• Trykke på «X» i Betalt-feltet.

• Registrer innbetalingen på nytt med dato og type notert ned i forrige steg