Alle samlingerPasientkort
Hvordan sette inn diagnose?
Oppdatert over en uke siden

For å sette inn en diagnose på en pasient enklest mulig i journalsystemet kan du høyreklikke på timen til pasienten i avtaleboken og velge diagnoser.

Dette vil gi deg muligheten til å legge til en ny diagnose på perioden avtalen er tilknyttet.

Klikk derretter på søk oppe til høyre.

Finn så aktuell diagnose og velg legg til.

Da er diagnosen lagt til på pasienten.

Dersom valg av perioder er nødvendig:

Øverst til venstre i diagnoser vinduet vil du også kunne se aktuell periode avtalen er tilknyttet, du vil her se oppstartsdato samt initialene til aktuell ansvarlig terapeut.
Pass her på at avtalen er tilknyttet riktig periode denne diagnosen gjelder.

Dersom det er feil periode, eller nytt behandlingsforløp, kan du endre/legge til en ny periode ved å gå tilbake til avtalebok, høyreklikke på avtalen og velge "sett periode"

Du kan da velge en annen eksisterende periode, eller legge til en ny.