Sidepanel
Oppdatert over en uke siden

Sidepanel er kun tilgjengelig gjennom Avtalebok. Panelet aktiveres ved å klikke på "Sidepanel" i øverste verktøylinje, og vil vises til høyre i Kalender- og Detaljer-visning. Panelet viser pasientinformasjon ved å klikke på en avtale i Avtalebok eller ved å søke opp en pasient med søkefunksjonen.
Sidepanelet er delt opp i to visninger - Avtaler og Journaler. Avtaler gir en oversikt over alle avtaler og deres regningskort. Den gir deg også mulighet til å gjøre endringer på avtalen det gjelder ved å dobbeltklikke eller høyreklikke på spesifikk avtale i listen. Journaler gir deg mulighet til å skrive, redigere og sjekke notat tilknyttet journalen.

Sidemenyen (ikonene) til høyre i programmet er en av hovedkomponentene i Sidepanel, men i motsetning til sidepanelet er menyen tilgjengelig gjennom de fleste områder i programvaren.