Varesalg
Oppdatert over en uke siden

Dersom du navigerer deg til “Regnskap”, vil du kunne finne menyen “Produkter”. Her kan du legge inn diverse produkter dere selger. Dette gjøres ved å klikke inn i feltet “Klikk her for å legge til en rad” under produktgrupper i første omgang, du vil da kunne opprette en produktgruppe: Feks kan navn her være navnet på et produkt du selger i flere varianter, for eksempel: “Strikk”.

Se eksempel under:

Etter å ha markert aktuell produktgruppe, vil du kunne navigere deg til feltet til høyre her som heter “Produkter” Her kan du da gjøre det samme som ved produktgruppe. Klikk på teksten “Klikk her for å legge til en rad”, deretter fyller du inn Beskrivelse eller navn på produkt, etterfulgt av pris. Dersom du har en strekkode-scanner vil du også kunne bruke denne for å fylle ut feltet “Strekkode”.

Se eksempel under:

Når du skal gjennomføre et varesalg, går du så til avtalebok, du kan da trykke i toppen av vinduet her på handlevognen med teksten “Varesalg”.

Her kan du så søke opp aktuell pasient ved å trykke på forstørrelsesglasset ved sidenav “direktesalg”:

Du kan så søke opp aktuell vare, og deretter velge om det skal opprettes faktura, betales med kort eller registreres som betalt kontant. Salget er dermed gjennomført!