Alle samlingerTimebestilling
Timebestilling - Tjenester
Oppdatert over en uke siden

Inne på innstillinger for timebestilling vil du kunne gå til menyen “tjenester”, denne finner du i toppen av vinduet. Her kan du trykke i feltet “klikk her for å legge til en rad

Et godt eksempel på tjeneste navn er for eksempel:

• Navnet på din yrkesgruppe (Fysioterapi, Psykolog, Kiropraktor, Psykiater).

Funksjonen til tjenester, er å sette opp de mulige behandlingene/konsultasjonene dere ønsker å tilby for pasienter.

Etter du har opprettet en tjeneste, vil du i feltet til høyre se enda en boks der det står: “klikk her for å legge til en rad

Her setter du opp selve avtalen en pasient kan bestille.

Når du legger til en rad her, vil du kunne legge inn navnet på avtalen i feltet “beskrivelse”. Eksempler her blir “Behandling 60 minutter”, eller “Individualterapi 45 minutter

I feltet “utvidet beskrivelse” kan du for eksempel legge inn pris på behandling/time.

I feltet “varighet” velger du varigheten på timen pasient kan bestille.

I feltet “avtaletype” knytter du denne til en aktuell avtaletype som er opprettet under administrasjon → avtaletyper. Dersom du ønsker å opprette en ny avtaletype har vi veiledning på dette her: Physica | PsykBase

I feltet “første avt.” kan du velge å huke av eller på. Dette gjør slik at denne avtaletypen kun kan bestilles en gang, og kun kan bestilles av en ny pasient (pasient som ikke tidligere har hatt behandling)

I feltet “avbestill” kan du skru av eller på muligheten for en pasient å avbestille gjennom timebestillingssiden.

I feltet “flyttet” kan du velge hvordan avbestilt/flyttet time skal dukke opp i din kalender.

I feltet “Per. Type” kan du sette standard periodetype/behandlingsforløp. Dersom du driver helprivat, kan du her velge “privat” dersom du jobber med driftstilskudd kan du sette “refusjon” eller “refusjon med henvisning

I feltet “SMS” kan du sette time påminnelse som skal gå ut til pasient. Dersom du vil at denne skal være standard, kan du bare la denne stå som standard.

For videre oppsett av timebestilling kan følge artikkelen som hører til ditt journalsystem
Physica | PsykBase