Alle samlingerTimebestilling
Timebestilling - Ferier

røde dager, ferie, helligdager

Oppdatert over en uke siden

Røde dager ligger ikke inne som en standard. Vi anbefaler å sette dette opp per bruker når timebestillingen blir satt opp. Det gjøres ved å velge bruker eller trykke på “Alle brukere” for å så trykke “Legg til røde dager”. Da vil den legge en blokkering i timebestilling på alle røde dager som er definert i feltet Fra - Til.

Ferie legges til i høyre felt under kategorien ferier. For å legge til ny ferie trykker du på “Legg til ny ferie” Her legger du da inn startdato og sluttdato på ferien, eventuelt en beskrivelse for eksempel Sommerferie. Når dette er lagt til vil det blokkere timebestilling i angitt tidsrom.

For videre oppsett av timebestilling kan følge artikkelen som hører til ditt journalsystem
Physica | Psykbase