Alle samlingerTimebestilling
Timebestilling - Generelt
Oppdatert over en uke siden

Med timebestillingsmodulen kan du la dine pasienter enkelt bestille avtaler direkte fra din nettside. Modulen er svært enkel i bruk, tilpasset pc/nettbrett/telefon og har fleksible muligheter til oppsett – etter hva som passer deg og klinikken best. Pasienten kan her selv velge tilgjengelig tjeneste og terapeut i henhold til hva som er satt opp av deg i programvaren. Modulen fungerer som pasientens eget oppslagsverk med full avtalehistorikk, i tillegg til redigeringsmuligheter for fremtidige avtaler.

Oppsett av Timebestilling finner du inne i ditt journalsystem under Verktøy (tannhjulene nederst til høyre) → Timebestilling eller Administrasjon → Kalender → Timebestilling
Alle endringene som blir gjort under fanen generelt gjelder for alle brukere som har aktivert timebestilling ved klinikken.

Under Generelt-fanen har du mulighet til å begrense hvor mange uker frem i tid du/dere skal være tilgjengelig for booking.
Dere vil også ha muligheten til å sette begrensninger på kansellering / endring på bestilling. Begrensningene settes under Kansellering / endring i generelt fanen. Her kan du begrense på hvor lenge før avtalen kan kanselleres, hvor lenge før eksisterende avtale kan endres på, og hvor nært nåværende tidspunkt de kan bestille ny avtale.

Under brukerinnstillinger-fanen har du mulighet til å legge til litt mer utvidet informasjon om deg selv, og om du ønsker SMS-varsling når noen booker, gjør endring og kansellering av en avtale. SMS-varsling til terapeut krever at dere har SMS-modulen aktivert. For bestilling av SMS-modul kan du ta kontakt med oss på e-post eller chat.

Tjenester
For oppsett av tjenester kan du følge artikkelen som hører til ditt journalsystem
Physica | Psykbase

Kalender
For oppsett av Kalender kan du følge artikkelen som hører til ditt journalsystem
Physica | Psykbase

Ferier
For oppsett av Ferier kan du følge artikkelen som hører til ditt journalsystem
Physica | Psykbase

Aspit Pasient
For oppsett av Aspit Pasient kan du følge artikkelen som hører til ditt journalsystem
Physica | Psykbase

Venteliste - Timebestilling
For oppsett av Venteliste i timebestilling kan du følge artikkelen som hører til ditt journalsystem
Physica | Psykbase