Takstkapitler
Oppdatert over en uke siden

De fleste yrkesgrupper i programmet har sine egne takstkapitler som sorterer takstene på en fornuftig måte. Hvis du ikke finner en som passer ditt behov så kan du opprette nye ved å gå til Administrasjon - Regnskap - Takstkapitler og klikke der det står "Klikk her for å legge til en rad".

1. Yrkesgruppe styrer hvem takstkapittelet skal være synlig for.
2. Kapittel ID setter rekkefølgen på kapitlene (1 vises øverst)
3. Beskrivelse viser en forklaring på kapitelet.