Tripletex
Oppdatert over en uke siden

Vi tilbyr integrasjon mot det nettbaserte regnskapsprogrammet Tripletex. Ta kontakt med Tripletex for detaljert beskrivelse om bruk av integrasjonen fra deres side.

MERK: Det er ikke mulig å ha integrasjon mellom Tripletex og vårt journalsystem samtidig som at man har integrasjon med eksempelvis iZettle eller andre tjenester. Dette fordi det blir ført mot samme bankkonto som i vår integrasjon, og dermed vil det oppstå duplikater.

Det er krav om å ha minst Smart-pakken for Tripletex som koster 249,- per måned. Man må i tillegg bestille funksjonen "Tilgang til alle integrasjoner" som koster 99,- per måned.
Bestill Tripletex Smart herfra: https://www.tripletex.no/bestilling/smart/

Integrasjonen tar i bruk vår funksjon "Periodeavslutning" som låser regnskapsperioder for klargjøring av innsending til Tripletex. Les mer om funksjonen ved å klikke på enten Physica/Psykbase her: [ Physica | Psykbase ] Periodeavslutning

Etter avslutning / låsing av regnskapsperioden oppdaterer man informasjonen til Tripletex ved å klikke på "Oppdater Tripletex"-knappen, som er tilgjengelig gjennom området Regnskap - Rapporter i programmet.

MERK: Det er viktig å ta kontakt med vår kundestøtte for aktivering fra vår side dersom det er ønskelig å benytte Tripletex-integrasjonen. Ta kontakt med vår kundestøtte på chat ved å klikke på "Chat med konsulent" nederst i høyre hjørne på denne siden etter anskaffelse av Tripletex-konto for aktiveringen.