Alle samlingerPasientkort
Hvordan opprette en ny pasient
Oppdatert over en uke siden

Opprett pasient gjennom Pasientkort

• Naviger til Pasientkort ➜ Klikk på "Ny pasient" i øverste verktøylinje

Hvis man har NHN kan man benytte seg av funksjonene "Fastlegeregister" og "Søk i personregisteret" for å legge inn relevant informasjon. Ta kontakt med kundestøtte dersom Fastlegeregister ikke er tilgjengelig.
Sjekk disse artiklene for aktivering og bruk av personregister:
[ Physica | Psykbase ] Personregistersøk – Aktivering
[ Physica | Psykbase ] Bruk av Personregistersøk

Det er krav om å fylle inn Fornavn og Etternavn ved opprettelse av ny pasient. Den resterende informasjonen kan man fylle ut gjennom Pasientkort ➜ Kartotek ved en senere anledning.

Graphical user interface  Description automatically generated

Opprett pasient ved opprettelse av avtale

Naviger til Avtalebok i programmet og finn et tidspunkt du ønsker å opprette avtale for i kalenderen.
Høyreklikk i relevant tidspunktfelt og velg "Ny avtale" eller dobbeltklikk på tidspunktet.
Klikk på + ikonet ved Pasient-feltet for å opprette ny pasient
Definer hvilken avtaletype som skal brukes for avtalen og lagre avtalen ved å klikke på "OK".