Fiken
Oppdatert over en uke siden

Vi tilbyr integrasjon mot regnskapsprogrammet Fiken. Integrasjonen gjør at du kan overføre all omsetning og innbetaling med datoer fra journalsystemet til Fiken. Den støtter også MVA registrering.

MERK: Det er ikke mulig å ha integrasjon mellom Fiken og vårt journalsystem samtidig som at man har integrasjon med eksempelvis iZettle eller andre tjenester. Dette fordi det blir ført mot samme bankkonto som i vår integrasjon, og dermed vil det oppstå duplikater.

Ta kontakt med Fiken direkte for detaljert beskrivelse om bruk av integrasjonen fra deres side. Husk også på å bestille funksjonen "API-modul" for å integrere Fiken med journalsystemet.
Sjekk prisliste og bestill Fiken her: https://fiken.no/prisliste

Integrasjonen tar i bruk vår funksjon "Periodeavslutning" som låser regnskapsperioder for klargjøring av innsending til Fiken. Klikk på ditt produkt for å lese mer om funksjonen: [ Physica | Psykbase ] Periodeavslutning

Etter avslutning / låsing av regnskapsperioden oppdaterer man informasjonen til Fiken ved å klikke på "Oppdater Fiken"-knappen, som er tilgjengelig gjennom området Regnskap - Rapporter i programmet.

For å aktivere integrasjon med regnskapsprogrammet Fiken til vårt journalsystem kan du bestille dette fra vår nettside: https://www.aspit.no/fiken-integrasjon