Alle samlingerDokumenter
Lage ny mal i dokumenter
Oppdatert over en uke siden
  1. Gå til "dokumenter" enten på hovedmenyen eller fra pasientkort til en aller annen der.

2. Velg "verktøy"

3. Velg "Maler"

4. Trykk på "Fil" og velg "Ny" der også filtype Word gi den nye malen et navn
5. Høyreklikk på malen du oppretter og velg "egenskaper"
6. Endre "eierbegrensning" fra "bruker" til "pasient"
7. åpne malen for redigering.
8. Du vil nå ha flere "kategorier" for automatikk utfylling av pasientdata.

9. Legg inn standar tekst i malen og legg til "koder" der du vil malen skal fylle ut seg selv. For eksempel "personnummer"

10. Nå er det bare å prøve å opprette en mal, når du ser at den ser grei ut tester du den på en pasient for å se hvordan den ser ut da. Er du ikke fornøyd så er det bare å slette testen og gå tilbake til maler for å jobbe videre med den.

11. Husk å lagre når du har gjort endringer