Aktivere pasientreiser
Oppdatert over en uke siden

For å kunne aktivere pasientreiser kreves det at du har et abonnement med Nissy først. Det kan bestilles via deres hjemmesider her - Pasientreiser bestilling

Åpne opp adminstrasjon og scroll ned til Pasientreiser (under Eksterne tjenester).

Her huker du av for «Aktiver tjenesten», og fyller ut bruker informasjon oppgitt fra Nissy/Pasientreiser.

Bruk av pasientreiser:

• Høyreklikk på den aktuelle avtalen i avtaleboken

• Velg pasientreise

• Velg «Til avtale» eller «Fra avtale»

Fyll ut aktuell informasjon og trykk «Send»

Når man trykker send blir man tatt videre til Pasientreiser sitt system