Alle samlingerAvtalebok
Hvordan kansellere en time?
Oppdatert over en uke siden

Hvis en pasient ikke møter eller ønsker å avbestille timen kan man høyreklikker på avtalen og velge Kanseller. Man får da opp tre valg som vist på bildet under:

Etter at man har definert grunnlag for kansellering får man spørsmål om pasienten skal belastes for avtalen, du kan da velge mellom disse programdefinerte alternativene:

• Nei (pasient skal ikke belastes)

• Ja, med eksisterende egenandeler

• Ja, med eksisterende egenandeler og refusjon

Eller opprette egne alternativ ved å følge denne artikkelen (klikk på Physica / Psykbase):
[ Physica | Psykbase ] Opprette takster