Alle samlingerRegnskapBetalingsterminal
Oppsett betalingsterminal - Nets Desk3500
Oppdatert over en uke siden

Betalingsterminal Nets Desk3500 via USB kan integreres for å motta kortbetalinger direkte i journalsystemet.
MERK: Nets@Connect er ikke støttet!

Sjekk at terminalen er satt opp riktig før du går videre til veiledning:

• Koble terminalen til nettverk med nettverkskabelen (LAN-kabel)

• Koble til terminalen til PCen med USB-kabelen

• Koble til strømforsyningen til terminalen

Oppsett terminal

Driver-installasjon og -oppsett:

• Last alltid ned nyeste versjon!

• Klikk på "Next" frem til installasjonen er fullført

• Åpne Kontrollpanel ➜ Vis enheter og skrivere

• Høyreklikk på betalingsterminalen og velg "Egenskaper"

• Sjekk at porten er registrert som i bruk (står bak betalingsterminalens navn)

Definer porthastighet:

• Åpne Enhetsbehandling på PCen

• Utvid "Porter (COM og LPT)"

• Høyreklikk på "Ingenico Desk3xxxx" og åpne Egenskaper

• Velg Portinnstillinger

Standard står på 9600, men både denne og 115200 fungerer så lenge det er satt opp likt i journalsystemet og enhetsbehandling

Tips: Bytt mellom de to overnevnte hastighetene dersom terminal faller ut jevnlig

Sjekk innstillinger på terminalen:

• Dra kjøpmannskortet på terminalen

• Bruk numpad for å trykke inn følgende: (grønn knapp for å redigere, piltaster for å bla igjennom valg)

• 6-1-3 (kasse)

• ECR = Ja

• Komm type = USB Slave.

• 6-1-2 (kommunikasjon)

• Komm type = Ethernet

• DHCP Bruk = DHCP.

Sjekk at terminalen har nettverk:

• Se etter dette ikonet i displayet

OBS: Dersom terminalen ikke har nettverk må man sjekke kabel i vegg og terminalens kontaktboks

Konfigurer terminalen i journalsystemet:

• Åpne journalsystemet

• Klikk på Verktøy (tannhjulene) og velg Brukerinnstillinger

• Naviger til Regnskap – Utstyr

OBS: Terminalen må settes opp på samme bruker som skal bruke terminalen!

• Juster følgende i "Betalingsterminal"-vinduet:

• Type: Nets

• Konfigurasjon (Klikk på "...": Sett opp slik at det matcher innstillinger i Enhetsbehandling (bilde til høyre)

OBS:
Dersom port står som 10, gå til "Force com port" i egenskapene til porten og huk på "Force COM-port enabled", og skriv 9 i nederste venstre rute

Etter man har bekreftet at innstillingene matcher:

• Klikk på "Test Terminalen" og velg "Yes"

Etter test skal vinduet under komme opp:

Alternativ for testing av terminal:

• Naviger til Avtalebok i journalsystemet

• Test innbetaling på en pasient med utestående og trykk "Kort"

MERK: Eventuell status som dukker opp der det vanligvis står «Venter på kortet» er status fra terminalen. Dersom du får feilmeldinger her, er det en feil på selve terminalen.

Kjente feilmeldinger og løsninger:

• Unntak: 0

• Ta omstart av journalsystemet

• Unntak: 7102

• Driver er ikke installert

• Unntak: 7416

• Mangler COM-port i Ustyr-innstillingene eller i Enhetsbehandling

• 2011: ERR_SEND_LOW_LEVEL_FAIL

• Terminalen har ikke internett / Er koblet opp flere ganger (Flere Citrix vindu) / Har ikke koblet seg riktig til sesjon.

• Sjekk internett / Lukk ned alle Citrix-vindu og ta en omstart av journalsystemet

• Ta omstart av PCen dersom dette oppstår flere ganger.

Populære artikler