Alle samlingerPasientkortJournal
Journal - Hvordan sette tema
Oppdatert over en uke siden
  • I Physica/Psykbase kan man sette et tema på teksten. Dette gjør det lettere og sortere og se hva du har skrevet om.

• For å sette tema så høyreklikker du i teksten du har skrevet, velger «tema» i menyen som dukker opp. I nedtrekks menyen kan du da velge hvilket tema som teksten skal merkes med.

• For å skille teksten i 2 temaer lager du avsnitt ved å klikke enter på tastaturet ditt.

• Når tema er satt kan du kan du klikke på ordet «Journal» oppe til venstre over teksten, du vil da få et sammendrag med kun temamarkerte journalnotater. Dette er hovedjournalen.

• For å komme tilbake til vanlig journal klikk på «sammendrag»

• Du kan også filtrere på forskjellige temaer. For å gjøre dette så klikker du på trekant ikonet merket i rødt på bildet under.