Alle samlingerPasientkortJournal
Journal - Hvordan opprette frase
Oppdatert over en uke siden

For å opprette en frase ( Hurtigtekst ) til journal kan du klikke på snakkeboblen.

Klikk derretter på pluss tegnet nede til høyre i bilde.

Under tittel skriver dere navnet på frasen, hva hurtigteksten skal gjelde.
Under hurtigtekst skriver dere stikkordet dere ønsker å skrive i journalen for at hurtigteksten skal komme frem i journalen.
I det store tekstfeltet skriver dere teksten dere ønsker å benytte, om dere har laget tekst fra før er det bare å lime det inn i dette feltet.
Om dere ønsker at frasen kan benyttes av andre på klinkken huker dere den av som felles, derretter trykker dere ferdig.

Når du skal benytte frasen kan du skrive de første bokstavene av det du lagde som hurtigtekst så kan du derretter velge riktig frase.