Alle samlingerVerktøy/Innstillinger
Aktivering av pasientreiser
Oppdatert over en uke siden

For å kunne aktivere pasientreiser kreves det at du har et abonnement med Nissy først. Det kan bestilles via deres hjemmesider her - Pasientreiser bestilling

Åpne opp administrasjon og scroll ned til Pasientreiser (under Eksterne tjenester).

Her huker du av for «Aktiver tjenesten», og fyller ut bruker informasjon oppgitt fra Nissy/Pasientreiser.

1. Autologin: Logger brukeren inn automatisk i det man trykker på "Til avtale"/"Fra avtale"

2. ​Autofyll passord: Fyller inn passord automatisk i det man trykker på "Til avtale"/"Fra avtale", men logger ikke brukeren inn automatisk

3. Autofyll skjema: Fyller automatisk ut valgte felt i rekvisisjonsvinduet

OBS! "Rekvirent passord" må være utfylt for at Autologin og/eller Autofyll passord skal fungere.

Bruk av pasientreiser

• Høyreklikk på den aktuelle avtalen i avtaleboken

• Velg pasientreise

• Velg «Til avtale» eller «Fra avtale»