Alle samlingerAvtalebok
Registrer innbetaling
Oppdatert over en uke siden

Andre områder man kan følge veiledningen under i:
Pasientkort - Avtaler
Regnskap - Avtaler

• Naviger til Avtalebok i programmet

• Høyreklikk på avtalen som innbetaling skal registreres ved

• Velg "Registrer Innbetaling"

• Huk på i "Betaling"-boksen for avtalen(e) du ønsker å registrere innbetaling på

• Definer innbetalingstype

Registrer innbetaling gjennom sidemenyen
Sidemenyen er en linje til høyre i programmet med snarveier til forskjellige områder i markert pasients Pasientkort. Menyen er tilgjengelig i de fleste området i programmet.

• Marker pasienten du ønsker å registrere innbetaling for

• Klikk på handlevognen i sidemenyen

• Huk på i "Betaling"-boksen for avtalen(e) du ønsker å registrere innbetaling på

• Definer innbetalingstype til Bank / Kort / Kontant