Alle samlingerMeldinger
Fastlegeregister
Oppdatert over en uke siden

Finn Fastlege-knappen

Fastlege hentes fra fastlegeregisteret ved å trykke på «Finn Fastlege» under Nettverk i Pasientkort eller ved opprettelse av ny pasient.
Den tar også oppslag mot registeret for å oppdatere informasjon som eksempelvis vikar hvis fastlege har vikar mens de er i permisjon.

• Den søker basert på pasientens fødselsnummer

• Hvis fastlege allerede ligger inne oppdateres informasjonen relatert til fastlege automatisk når pasientens pasientkort åpnes.

• Oppdateres automatisk første gang pasientkortet åpnes for dagen

Melding til fastlege

• Ved opprettelse av EDI meldinger er det tilgjengelig en knapp “Send til fastlege” som setter fastlege som mottaker eller kopimottaker.

• Dersom fastlegen ikke finnes i adresseregisteret eller det er registrert Liste uten fastlege, vil man få beskjed om dette og får en oversikt over alle kontaktpunkt for Enheten og kan velge blant dem som mottaker.

• Ved å klikke på «Send til fastlege» oppdaterer den eksisterende oppføring på fastlegen.

• Hvis fastlegen ikke ligger inne i pasientens nettverk vil knappen hente inn fastlegen og legge den til som mottaker på meldingen.