Alle samlingerAvtalebok
Avtaletypekategori
Oppdatert over en uke siden

Hvis listen over avtaletyper begynner å bli lang kan du bruke avtaletypekategorier til å samle disse slik at du får en bedre oversikt. Ett eksempel er å legge alle undersøkelsesavtaler inn i én kategori, osv.

For å opprette en ny kategori går du til Administrasjon - Kalender - Avtaletypekategorier og trykker der det står "Klikk her for å legge til en rad".

Det er ikke så nøye hva du skriver som Kode siden dette kun er til intern bruk i programmet. Beskrivelse vil være synlig for deg, så her kan du gi kategorien din det navnet du vil ha (for eksempel Undersøkelse).