Alle samlingerVerktøy/InnstillingerAdministrasjon
Hvordan se antall utsendte SMS fordelt på terapeut
Oppdatert over en uke siden

Du vil kunne se antall utsendte SMS ved å gå til verktøy (tannhjulene nederst til høyre) -> administrasjon -> teksmeldinger -> tekstmeldingslogg.

Her finner du feltet “sendt av” dersom du holder over dette feltet vil du se et lite filter/trakt ikon.

Du vil da kunne trykke på denne for å sette på filter på aktuell terapeut/behandler. (Se bilde for hvordan du gjør dette)

Etter å ha huket av for aktuell terapeut/behandler, vil du nå kunne justere tidsrommet øverst i bildet for aktuelt tidsrom du ønsker å hente ut antallet SMS for. Du vil da se antallet utsendte SMS nederst til høyre i dette bildet.

Dette vil se slik ut: