Alle samlingerVerktøy/Innstillinger
Gi tilgang til TeamViewer på macOs
Oppdatert over en uke siden

For at kundestøtte skal kunne fjernstyre din Mac må du gi TeamViewer tilgang til deling av skjerm og musepeker. Følg veiledningen under:

• Gå inn i Systemvalg

• Velg Sikkerhet og personvern

• Lås opp innstillingene ved å trykke på hengelåsen nede i høyre hjørnet

• Finn valget for Tilgjengelighet

• Gi TeamViewer tilgang ved å krysse av i boksen

• Finn valget Skjermopptak

• Gi TeamViewer tilgang ved å krysse av i boksen

• Nå vil din konsulent ha tilgang til å se din skjerm og styre musepekeren din

MERK: Dersom "Teamviewer" eller "Teamviewer Quicksupport" ikke ligger som valg må du klikke på +-ikonet, navigere til nedlastninger og legge til Teamviewer / Teamviewer Quicksupport