Alle samlingerGrupper
Gruppemedlemmer
Oppdatert over en uke siden

For å komme inn på gruppemedlemene i en gruppe klikke på fanen grupper.

Medlemmer i en gruppe inkluderer alle pasienter som potensielt kan møte opp på en gruppetime. Pasientene hentes fra pasientlisten og du styrer medlemskapet med datoene "Aktiv fra" og "Aktiv til".

Dersom det er opprettet en gruppeserie og det er satt en aktiv fra-dato vil pasienten automatisk legges til på alle fremtidige avtaler fra den angitte datoen. Det samme prinsippet brukes for aktiv til-datoer. Der vil pasienten inkluderes på alle gruppetimer frem til den gjeldende datoen.

Ved å markere en av pasientene i medlemslisten vil du også få opp den pasientens gruppeavtalehistorikk i nedre halvdel av skjermen.