Alle samlingerLister
Timebestilling – Statistikk
Oppdatert over en uke siden

For å sjekke statistikk relatert til Timebestilling kan du følge stegene under;

• Åpne Verktøy > Administrasjon i programmet

• Naviger til Annet / Verktøy > Eksport

• Marker «Timebestilling», deretter SCL-90-R

Definer bruker i «Til bruker:» feltet
Eksporter data
Filen legger seg som en fil under Dokumenter i hovedmenyen.

Merk: Anbefaler å kopiere innholdet inn i lokal Excel-fil for formatering og summering.

Merknader

• Anbefaler å kopiere innholdet inn i lokal Excel-fil for formatering og summering.

• PasientID i filen kan søkes opp via Pasientkort i programmet for å hvilken pasient det gjelder

«Hvor fant du oss»
Pasienter fyller ut informasjon om hvor de fant klinikken gjennom Timebestilling.
Denne informasjonen finner man i feltet «AnbefaltAv» i den eksporterte filen.
«Antall bestilte timer per pasient»

Oversikt over hvor mange timer en pasient har bestilt finnes under feltet «TimerBestilt» i den eksporterte filen.

Et bilde som inneholder bord  Automatisk generert beskrivelse