Utløpt passord
Oppdatert over en uke siden

Kontakt kundestøtte hvis du ikke husker passordet ditt

Hvis BankID pålogging er aktivert:

• Følg veiledningen for «For Buypass Pålogging» hvis du har både BankID og Buypass pålogging aktivert

• Følg veiledning for «For SMS pålogging» hvis du har både BankID og SMS pålogging aktivert

For Buypass pålogging:

• Åpne Cisco AnyConnect

Skriv inn cluster.aspit.no hvis det ikke står «Online tilkobling – ASPIT AS» i det hvite felte

Et bilde som inneholder tekst  Automatisk generert beskrivelse

• Klikk på Connect

Pass på at Group står på “Smartkort” og ikke «SMS»

• Legg til smartkort PIN kode

• Windows: “PIN kode:”

• Mac: “Passord for BEID:”

• Skriv inn passordet ditt i neste vindu og trykk på OK

Et nytt vindu vil åpnes for å opprette nytt passord

Et bilde som inneholder tekst  Automatisk generert beskrivelse

• Opprett nytt passord

Passordkrav: Minst 7 tegn, 1 stor bokstav og 1 tall
Merk! Kan ikke være et passord du har hatt tidligere
Merk!! Kan ikke inneholde ditt navn
Merk!!!
Avanserte, lange passord er alltid anbefalt og foretrukket

• Trykk på «Continue» - Dette fullfører passordendringen så lenge passordkrav er oppfylt

Når passordendring er OK og Cisco tilkoblet kan du fortsette med pålogging

• Skriv inn brukernavn og passord, trykk på «Log On» for å logge på

• Åpne Physica / Psykbase som vanlig

For SMS pålogging:

• Åpne Cisco AnyConnect

Skriv inn cluster.aspit.no hvis det ikke står «Online tilkobling – ASPIT AS» i det hvite felte

Et bilde som inneholder tekst  Automatisk generert beskrivelse

• Klikk på Connect

Pass på at Group står på «SMS» og ikke «Smartkort»

Et bilde som inneholder tekst  Automatisk generert beskrivelse

• Skriv inn ditt brukernavn hvis det ikke ligger der

• Skriv inn ditt passord i feltet «Password» og klikk på «OK»

Du vil få opp «Authentication failed» og kode på SMS

• Legg til kode fra SMS i feltet «Second Password» og klikk på «OK»

• Skriv inn ditt passord i feltet «Password» og klikk på «OK»

Et nytt vindu vil åpnes for å opprette nytt passord

Et bilde som inneholder tekst  Automatisk generert beskrivelse

• Opprett nytt passord

Passordkrav: Minst 7 tegn, 1 stor bokstav og 1 tall
Merk! Kan ikke være et passord du har hatt tidligere
Merk!! Kan ikke inneholde ditt navn
Merk!!!
Avanserte, lange passord er alltid anbefalt og foretrukket

• Du vil få opp «Authentication failed» og kode på SMS hvis passordbytte er vellykket

• Skriv inn ditt nyopprettede passord og koden du fikk på SMS

• Når passordendring er OK og Cisco tilkoblet kan du fortsette med pålogging

• Åpne skrivebordsnarvei for pålogging

​​​​​​​

• Skriv inn brukernavn og passord, trykk på «Log On» for å logge på

• Åpne Physica / Psykbase som vanlig