Alle samlingerRegnskapMedipay
MediPay - Fakturaservice - Aktivering
Oppdatert over en uke siden

Klikk her for å bestille tjenesten ved å signere tilleggsavtale med PayEx: https://signup.payex.com/no/medipay/tilleggsavtale/aspit/firmaoppslag

Stegene under må gjennomføres av en administrator etter mottakelse av Merchant ID og Contract ID fra PayEx
MERK: Dersom man ikke deler på samme regnskap i klinikken kan stegene under fullføres gjennom Verktøy – Brukerinnstillinger

• Åpne Verktøy (tannhjul) i programmet

• Velg Administrasjon ➜ Naviger til Regnskap – Generelt ➜ Toppnivå/Brukernivå ➜ MediPay

= Toppnivå

= Brukernivå

• Huk på “Skru på fakturatjeneste”

• Legg til Merchant ID

• Legg til Contract ID

OBS: Dobbeltsjekk at Merchant ID og ContactID har blitt lagt til riktig.
Dersom eksempelvis ekstra tegn har blitt lagt til, eller IDene har blitt lagt til i feil felt vil ikke fakturatjenesten fungere.